Dieta strictă a lui Meghan Markle. Ce pofte surprinzătoare are ducesa și cu ce înlocuiește cafeaua

27 07. 2024, 08:58
Dieta strictă a lui Meghan Markle. Ce pofte surprinzătoare are ducesa și cu ce înlocuiește cafeaua

Nu este un secret faptul că Meghan Markle duce o viață sănătoasă și este foarte atentă la ceea ce mănâncă. Din ce este formată dieta strică a ducesei. Dar și care este plăcerea ei nevinovată la care nu poate renunța? Iată ce a mărturisit!

Meghan Markle a susținut mereu stilul de viață sănătos, ba chiar a adoptat acest subiect și pe blog-ul ei „The Tig”, pe care l-a închis în 2017. În prezent, soția Prințului Harry a lansat American Riviera Orchard, un brand de dulcețuri. Dar tot nu se abate de la stilul ei sănătos de viață.

În cartea „Finding Freedom”, Omid Scobie și Carolyn Durand i-au dezvăluit secretul ducesei. Se pare că Meghan Markle își începe fiecare dimineață cu o cană de apă fierbinte și o felie de lămâie. Mai apoi, soția Prințului Harry se răsfață cu desertul ei preferat: fulgi de ovăz cu banane și sirop de agave pentru dulceață.

Meghan Markle, despre ce mănâncă

Ducesa declară că încearcă să mănânce cât mai sănătos, alimente care îi oferă energie pe parcursul zilei și le evită pe cele grele care o încetinesc.

„Încerc doar să evit lucrurile despre care știu că mă vor face să mă simt letargică sau lentă. Mănânc mai ales pește și legume, dar sunt și o gurmandă.” a declarat ducesa pentru The Mirror.

Cât despre reducerea consumului de carne, Meghan Markle a spus pentru revistga Best Health:

„Încerc să mănânc vegan în timpul săptămânii și apoi am puțin mai multă flexibilitate pentru ceea ce mănânc în weekend”.

Ce plăcere nevinovată are ducesa de Sussex

În timp ce Meghan Markle consumă unt de arahide cu mere drept o gustare sănătoasă, așa cum este menționat în Finding Freedom, una dintre cele mai surprinzătoare pofte ale ducesei sunt cartofii prăjiți. În 2016, Ducesa de Sussex a declarat pentru Best Health Canada că aceștia sunt „unul dintre alimentele ei preferate.” Mai mult, ea a mai mărturisit că din când în când poftește la paste cu brânză ( mac and cheese).

„Sunt un mare fan al cinelor de duminică. Fie că mâncăm tocană de miel, friptură sau o supă copioasă, ideea de a ne aduna pentru o masă delicioasă cu prietenii și familia într-o zi de duminică mă face să mă simt liniștită”, a spus Meghan Markle.

Cu ce înlocuiește ducesa cafeaua

Meghan Markle este un fan al sucului verde. Soția Prințului Harry obișnuiește să combine mere, kale, spanac, lămâie și ghimbir cu suplimentele de vitamine, acest amestec fiind un înlocuitor al cafelei pentru ducesă.

„La sfârșitul unei zile lungi, nu există nimic de care să mă bucur mai mult decât un pahar de vin”, mărturisea ducesa în urmă cu 12 ani pentru „Today”.

Sursă foto: social media